Fotonatječaj

Fotonatječaj i izložba Gradske knjižnice i čitaonice Požega

 Ufotkaj stih!

Fotostih – kreativna fotografija odabranog stiha – tema je foto natječaja Gradske knjižnice i čitaonice Požega Knjiga svaki dan koji je otvoren od 5. ožujka do 1. travnja 2017. godine.

Snimite fotografiju koja prikazuje odabrani stih odabrane opjesme otisnute i knjizi ili na nekom drugom mediju i sudjelujte u izboru za vrijedne nagrade i sudjelovanje na izložbi koja će biti otvorena za Noć knjige, 21. travnja 2017.

Fotografije pristigle na natječaj vrednovat će povjerenstvo u sastavu: Damir Hoyka (fotograf), Maja Žebčević Matić (viša kustosica) i Aleksandra Pavlović kao predstavnica organizatora. Autore triju najboljih fotografija čekaju vrijedne nagrade. U natječaju mogu sudjelovati svi građani Republike Hrvatske.

Izložba u Noći knjige

Uz to, Povjerenstvo će odabrati fotografije koje će organizator prirediti i postaviti za izložbu koja će biti otvorena u Noći knjige 2017., 21 . travnja, u prostorima Gradske knjižnice i čitaonice u Požegi. Svi autori čiji su radovi uvršteni u izložbu bit će pozvani na otvorenje izložbe te će im biti uručeno priznanje. U Noći knjige se tradicionalno očekuje velik broj posjetitelja u požeškoj Gradskoj knjižnici.

Više informacija na www.gkpz.hr/foto-natjecaj ili na Facebook stranici Gradske knjižnice i čitaonice Požega http://www.facebook.com/gradskaknjiznica.pozega 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.